Vi ser oss mer som en samarbetspartner än en traditionell leverantör

Cabeco utvecklar och tillverkar utrustning för felsökning och diagnostik av fordon och andra komplexa elektriska system. För fordonstillverkare utvecklar och tillverkar vi dessutom ledningsnät.

Eftersom vi i utvecklingsuppdragen arbetar mycket nära våra kunder, ser vi oss mer som samarbetspartner än traditionell leverantör. Vi har även mycket nära samarbeten med ledande teknikföretag som Tyco, Yazaki, Delphi, Kostal med flera. Det ger dig som kund en trygghet i utvecklingsarbetet då vi bistår med detaljinformation kring ingående komponenter, exempelvis kontaktdon.

När det gäller ledningsnät arbetar vi huvudsakligen med små volymer för exempelvis prototyper eller relativt korta serier till lågvolymapplikationer. Vi är vana att arbeta agilt och kan snabbt implementera ändrade förutsättningar.

Inom felsökning och diagnos löper vårt utvecklingsarbete oftast parallellt med tillverkarens produktutveckling. Därigenom blir framtida felsökning och diagnostik mycket effektivt hanterat när produkten är ute på marknaden.

Cabeco har 15 anställda i en företagsmiljö som präglas av specialistkompetens, nyfikenhet, flexibilitet, engagemang och stort ansvarstagande.

Kontakta oss för information eller bokning av möte.

Ring 0520 – 21 14 00
info@cabeco.se